2012. május 20., vasárnap

Kukoricapelyhes csirkecomb sütőben

Ez a rántott hús reform változata, vegyes sikerekkel, de szerintem finom, és a lakásban se terjeng az a bizonyos olajos szag.

Hozzávalók:
5 db csirkecomb
2 pohár natúr joghurt
1 duci gerezd fokhagyma
kukoricapehely, só, bors

A combokat megmostam, sóztam, borsoztam, megforgattam a fokhagymás joghurtban és a kukoricapehelyben, amit a gyári méretűnél kisebbre törtem. Ehhez még a zacskóban jól megnyomkodom, akár sodrófával, lehet mozsárban is aprítgani. Végül sütőpapíros lemezre tettem és a combokat, és kb. 50 perc alatt megsütöttem őket 190 fokon.
A fokhagymás joghurttól egész különleges íze lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése