2012. január 2., hétfő

Variációk sajttekercsre

Elkészült a gombakrémes sajttekercs, akárcsak a zöldséges verzió. El is fogyott mind, nagy sikere volt. Igazándiból ezzel nem lehet nagyon mellélőni.

A gombás töltelék receptjét már leírtam.
A zöldséges töltelékhez ezeket kevertem össze:

3 főtt tojás reszelve
1/2 piros kaliforniai paprika apróra vágva
1/2 fej lilahagyma
1 szárzeller aprítva
200 g natúr vajkrém
mustár, só, bors

Lehetne bele vágni sonkát, más zöldségeket, petrezselymet, talán csemege uborkát is. Ízlés és fantázia dolga.

A 25-30 dkg trappistát pedig úgy nyújtottam ki, hogy felforralt vízbe beletettem, 45 percet állni hagytam, majd alufólián kinyújtottam, megkentem, feltekertem. A hűtőben hagytam pihenni másnapig.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése