Pataki tálba tettem kb 1,5 kg csirkecombot, amit előzőleg megmostam, megsóztam. Csorgattam rá citrom levet, majd fel is vágtam mellé a nagyobb méretű citromot. Vágtam mellé a kertből egy nagy halom majorannát, amit kicsit megdörzsölgettem, nehogy megtartsa magának az aromákat. Lezártam az edényemet, majd hideg sütőbe toltam, és másfél órát sütöttem 180 fokon. Fedő nélkül járt volna neki még vagy 20 perc, de nekem nem volt már erre annyi időm, ezért lett olyan kis halovány a bőre.
2012. június 11., hétfő
Citromos majorannás csirke
Kevés munka, kényelmes főzés, finom, omlós csirkecombbal a végén.
Pataki tálba tettem kb 1,5 kg csirkecombot, amit előzőleg megmostam, megsóztam. Csorgattam rá citrom levet, majd fel is vágtam mellé a nagyobb méretű citromot. Vágtam mellé a kertből egy nagy halom majorannát, amit kicsit megdörzsölgettem, nehogy megtartsa magának az aromákat. Lezártam az edényemet, majd hideg sütőbe toltam, és másfél órát sütöttem 180 fokon. Fedő nélkül járt volna neki még vagy 20 perc, de nekem nem volt már erre annyi időm, ezért lett olyan kis halovány a bőre.
Pataki tálba tettem kb 1,5 kg csirkecombot, amit előzőleg megmostam, megsóztam. Csorgattam rá citrom levet, majd fel is vágtam mellé a nagyobb méretű citromot. Vágtam mellé a kertből egy nagy halom majorannát, amit kicsit megdörzsölgettem, nehogy megtartsa magának az aromákat. Lezártam az edényemet, majd hideg sütőbe toltam, és másfél órát sütöttem 180 fokon. Fedő nélkül járt volna neki még vagy 20 perc, de nekem nem volt már erre annyi időm, ezért lett olyan kis halovány a bőre.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése