2012. április 14., szombat

Gesztenyepüré

Elhatároztam, hogy a mélyhűtőm tartalmát felfrissítem. Mindjárt itt vannak a friss zöldségek, kinek kell fagyasztott áru! Kezembe akadt két adag gesztenyepüré is. Kénytelen-kelletlen készítettem belőle egy felturbózott gesztenyepürét.

25dkg jó minőségű gesztenyemassza
12,5 dkg mascarpone
2 dl tejszín
1 ek porcukor


A hozzávalókat kézi habverővel összekevertem, és már kész is a krém. Jól behűtve érdemes tálalni, rá lehet kenni piskótára, csokis piskótára tortának. Tördelhetünk bele kekszet is. Az én kedvencem  a felnőtt verzió: egy kellemes adag rummal. Nyami! Ingyen reklám ide vagy oda, én csak ezt a rumot szeretem! Ennek örömére, nem takarom ki a nevét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése