2013. november 10., vasárnap

Gofri - vigyázat, addiktív!

A bolti gofri nem is versenyezhet a házival! Elkészítése mondhatni gyerekjáték, nálam legalábbis mindig van kéretlen segítség. A felvevő piac viszont nagyon is követeli, ideje az én bevált receptemet közkincsé tenni!

Hozzávalók:
400 g liszt
1 cs sütőpor
120 g cukor
1 cs vaníliás cukor
3 tojás sárgája
120 g vaj
csipet só
1/2 l tej
fahéj kedvünk szerint
3 tojásfehérje felverve

1. Mindent összekeverek a felvert fehérje kivételével, majd azt is hozzákeverem óvatosan.
2. Kisütöm gofrisütőben egyenként, közben elmosogatok.

Fahéjas cukorral, lekvárral, magában vagy tejszínhabbal kínálhatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése