Azt hittem, elleszek a fokhagymás gombával életem végéig, de be kell látnom, van annál jobb is! Kétségtelen, hogy a fokhagyma fenomenálisan illik a gomba ízéhez, de a zsálya most teljesen elvarázsolt!
50 dkg gombát jól összeaprítottam, megpirítottam és kihűtöttem - itt még tervezek variálgatást, egyelőre azonban csiperkét használtam.
Jól összekevertem az alábbiakat és a gombát:
50 dkg mascarpone
2 db tojássárgája
2 ek zsálya
1/2 fej lilahagyma
1-1 mk só, bors
Én elősütött karajra tettem és sütőben grilleztem, a maradékból másnap isteni melegszendvics készült, de sajttekercs töltésén is gondolkozom.
A kép nem olyan jó, mint maga az étel. Mindenki repetázott!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése